Bij Noor
Coaching & advies 

Coaching                             

Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van een kind en zijn* ouder(s)*. Dat houdt in dat ik kind en ouder(s) coach bij een vraag waar zij tegenaan zijn gelopen in het dagelijks leven.

Wat ik belangrijk vind is om achter de vraag te kijken, bijv. waarom trekt jouw* kind zich steeds vaker terug? waarom reageert jouw kind snel boos, terwijl hiervoor geen aanwijsbare reden is? hoe kan samen de juiste balans gevonden worden als jouw kind snel overprikkeld is? 

Ik kijk samen met jullie (kind en ouder(s)) naar de vraag en als het antwoord helder is, zet ik dit om in acties. Hoe kunnen we jouw kind weer in zijn kracht zetten! 

Ik gebruik hiervoor verschillende (spel)technieken, dit stem ik af op jouw kindEnkele hiervan heb ik bij de werkwijze in beeld gebracht. 

Advies                                                                   

In de dagelijkse praktijk komen met regelmaat ouders bij mij met een vraag over hun kind, wat kan ik het beste doen als ...? Vanuit mijn werk als kinderverpleegkundige heb ik veel ervaring met kinderen in allerlei leeftijdsfasen. Hoewel elke fase andere vragen met zich mee brengt, kom ik vaak in aanraking met ouder(s) die bij de eerste fase, pasgeborene tot 1 jaar, vragen hebben. Zeker als je voor het eerst ouder(s) bent geworden. Er komt veel op je af. 

Ik wil hierin graag iets betekenen, in de vorm van advies. 

Je kunt bij mij met alle vragen terecht die je hebt in deze eerste fase (0-1 jaar) van het leven van jouw kind. Geen vraag is mij te gek. 


* voor zijn kan ook haar worden gelezen / voor hij kan ook zij worden gelezen / voor ouder(s) kan ook verzorger(s) worden   gelezen / voor jou(w) kan ook jullie worden gelezen.

 


 
E-mailen
Instagram