Bij Noor
Coaching & advies 

Mijn naam is Noor en ik ben het gezicht achter deze kindercoachpraktijk. Ik woon samen met mijn vriend Maarten in Hoorn.                       

Mijn passie... 

Elk kind mag zijn wie hij* is, met alle kwaliteiten die het in zich heeft. De huidige tijd gaat snel aan ons voorbij, we "moeten" veel en onze tijd is kostbaar. Maar zien wij ons kind eigenlijk nog wel? En dan bedoel ik zijn* kwaliteiten en behoeftes? Een kind spiegelt zijn ouder(s)maar ook omstanders voortdurend en dit kan ons soms aan het denken zetten. 

Een kind heeft zoveel mooie kwaliteiten en die mogen gezien worden. Een kind weet dan waar hij op kan bouwen en op kan vertrouwen!                         

Ik draag hier graag mijn steentje aan bij, om er samen voor te zorgen dat een kind zijn kwaliteiten (en valkuilen) herkent en erkent...

Werkervaring ... 

Ik ben zelf meer dan tien jaar werkzaam als kinderverpleegkundige waar het begeleiden en coachen van kind en ouders mij heel natuurlijk af gaat. In 2018 kreeg ik het aanbod om een nieuwe functie op te zetten met als doel het coachen van studenten en medewerkers op de afdeling. Ik greep deze kans met beide handen aan en sindsdien weet ik het zeker, dit is op mijn lijf geschreven. 

Ik volgde een opleiding tot kindercoach bij de Magie van Kindercoaching. Dit was voor mij ook een innerlijke reis waarin ik mezelf beter leerde kennen en prachtige hulpmiddelen kreeg aangereikt om een kind en zijn ouders te kunnen ondersteunen bij de vragen die op hun pad komen. 

Samen kijken wat er onder de vraag verborgen ligt (de essentie), dat is wat ik met liefde doe. In verbinding ...dat is mijn sleutelwoord.


 voor zijn kan ook haar worden gelezen / voor hij kan ook zij worden gelezen / voor ouder(s) kan ook verzorger(s) worden   gelezen / voor jou(w) kan ook jullie worden gelezen.

 

 
E-mailen
Instagram